Etsi

Valmistuin fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta keväällä 2011, jonka jälkeen jatkoin eläinfysioterapian erikoistumisopintoihin Poriin. Fysioterapeutiksi valmistumisestani lähtien olen toiminut fysioterapeutin tehtävissä; ensin terveyskeskuksessa ja myöhemmin siirryin työterveyteen. Eläinfysioterapian suuntautumisopinnot sain päätökseen joulukuussa 2012 ja tämän jälkeen olen ruvennut tekemään myös eläinfysioterapiaa ammatinharjoittajana.

Pyrin edelleen kehittämään itseäni ammatillisesti. Käyn alan jatkokoulutuksissa useamman kerran vuodessa. Sittemmin olen syventänyt osaamistani mm. hevosen nivelten mobilisoinnissa, faskiamanipulaatiossa ja akupunktiossa.

 

Asun tällä hetkellä Iitissä, n. 10 km päässä Kausalasta pienessä "mummon mökissä", johon kuuluu hieman isompi piha-alue. Tämä sopii minulle varsin hyvin, siivottavaa on vähemmän ja viihdyn mieluumin ulkosalla. Perheeseeni kuuluu mieheni ja poikani lisäksi australianpaimenkoira Koda, tollerin pentu Udo, hiirten kauhu Elvis ja kaksi kavioeläintä. Lisäksi minulla on osuus -10 syntyneestä ravurilupauksesta (tavoitteet korkealla =).

 

Pohjakoulutukseltani olen hevosenhoitaja (suuntauksena ratsuhevosen koulutus), joksi valmistuin Ypäjän hevosopistolta 2004. Työskentelin ulkomailla kisahoitajana kansainvälisiä kilpailuja kiertävälle esteratsastajalle useamman vuoden ajan. Eläimen suorituskyky ja hyvinvointi ja niihin vaikuttavat asiat alkoivat kiinnostaa yhä enemmän ja palasin Suomeen ja koulun penkille. Ja sillä tiellä olen yhä.